Over mij

Schoonheidssalon Thyrsa is in 1998 gestart als “Schoonheidssalon Avalon”. Na 3 jaar aan de Eperweg gezeten te hebben is de salon verder gegaan als Schoonheidssalon Thyrsa en alweer meer dan 20 jaar gevestigd aan de Lavastraat in ’t Harde.

Via het garageplein achter Lavastraat 59 kunt u de achtertuin bereiken waar de schoonheidssalon gevestigd is.

Ik werk met de producten van Alexandre Fabelle en de make-up van John v G.

De salon is aangesloten bij de Anbos, wat inhoudt dat u in een gecertificeerde schoonheidssalon uw behandelingen ondergaat.

Ik zal mij hier gelijk even voorstellen: Mijn naam is Thyrsa Drost.  Ik woon sinds 1977 op ’t Harde.

Schoonheidsverzorging had al op jonge leeftijd mijn belangstelling en zo werd het vak van schoonheidsspecialiste al heel snel mijn toekomstdroom. Mijn opleiding heb ik gevolgd in Utrecht en heb aansluitend nog enkele specialisaties behaald. Tot op heden volg ik cursussen om mijn kennis op peil te houden. Inmiddels verzorg ik mijn cliënten dit jaar alweer 25 jaar! en doe dit nog steeds met erg veel plezier!

U kunt bij Schoonheidssalon Thyrsa terecht voor alle genoemde behandelingen onder het genot van een kopje thee of koffie en passende achtergrondmuziek. Ik werk met de producten van Alexandre Fabelle. Deze producten zijn hypo-allergeen, hebben een plantaardige basis en zijn gegarandeerd dierproefvrij!  Voor verschillende huidtypen heeft Alexandre Fabelle passende producten.

Daarnaast werk ik met de make-up producten van John van G. Een zeer uitgebreide make-up collectie met handige magnetische doosjes. Zo kunt u zelf uw kleurenpalet samenstellen. Wel zo handig en beter voor het milieu.

Cadeaubonnen zijn ook verkrijgbaar, voor bepaalde complete behandelingen of met een door u te bepalen bedrag.
Schroom niet om even contact op te nemen voor informatie of andere vragen, beter dat dan blijven zitten met huidproblemen of schoonheidswensen toch?

Voel u van harte welkom, ik ben er voor u!

Groet,

Thyrsa Drost.